3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek
3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek
H Í R L E V É L
3D tech – 3D szemüvegek

3D tech – 3D szemüvegek

3D SZEMÜVEGEK
vörös-cyan
magenta-zöld
borostyán - kék
polarizációs 
chromadepth
dekóder
magic fireworks
magic holospex
mintás keretes
fix szárú szemüvegek

aktív szemüvegek
pack-csomagok

3D TERMÉKEK
3D post it
3D card
3D love szemüveg
new

 

3D tech – 3D szemüvegek

MAGENTA – ZÖLD 3D SZEMÜVEGEK

m-g                 

A magenta-zöld 3D szemüvegek az anaglif technológiával készült sztereó térhatású képeket tartalmazó nyomtatványok, magazinok, anaglif fotók, számítógépes grafikák, játékok, videók és mozifilmek, stb. magenta-zöld szín tónusra épülő tartalmak megtekintésére alkalmasak.  A vörös-cyan után a második legelterjedtebb 3D szemüveg a magenta - zöld lencsékkel készül, melyek már 90% -ban engedik át a színeket. Ezzel a szemüveggel kiválóan érzékelhető a 3D hatás, a színek valóságosak és a színveszteség minimális. Erre a típusú szemüvegre van szüksége ha a kontúrnak rózsaszínes-zöldes a színe.
Válasszon a 3 féle típus közül:

MAGENTA – ZÖLD PAPÍRKERETES 3D SZEMÜVEG

m-g
A magenta –zöld lencsés papírkeretes szemüveg két méretben állítható szárral, nagy tisztaságú, magas minőségű  színszűrő fóliával készül. A papírszemüveg szára két méretben állítható, így nem csak felnőttek, hanem gyermekek is kényelmesen viselhetik. 

Anyaga: papír, műanyag. A keret papírból, míg a lencsék műanyag fóliából készültek. 

A fóliák /lencse színe: bal – (magenta) magenta, jobb – (green) zöld
A papírkeretes szemüveg-ek igény estén feliratozható lógózható cégek illetve nagyobb események, bemutatókra, reklámokra ezzel kapcsolatban további információt tudhat meg a 3Dtech menüpontban, illetve írhat az info@3dtech.hu vagy az info@wristband.hu email címre.
mintás keretben: Véres Valentin, Utazás a Föld középpontja felé és a Caroline mintás papírkeretes 3D szemüvegek készlet erejéig kapható!

PLASTIC/MÜANYAG KERETES 3D SZEMÜVEG 

 


műanyag keretes magenta – zöld lencsés 3D szemüveg
Anyaga: műanyag. Lencsék színe: jobb - magenta, bal – zöld
Professzionális, teljes élményt nyújtó, formatervezett 3D szemüveg tartós plastic/műanyag keretes kivitelben!

3D CLIPS
  
Ezt a típusú 3D szemüveget azoknak a szemüveges vásárlóinknak ajánljuk, akik nem szeretnének kimaradni a 3D tech által 3Dimensio élményeiből.  A csíptetős napszemüvegekhez hasonlóan könnyedén felcsíptethető a legtöbb szemüvegre, így a szemüveges film/mozirajongók is kényelemben élvezhetik a 3dimenzió nyújtotta élményt!
Ez a típusú 3D CLIPS létezik még: csíptethető vörös-cyan kék és a colorcode lencsés, valamint a polarizációs csíptetős változatban is.
Lencsék színe: jobb - magenta, bal – zöld
Professzionális, teljes élményt nyújtó, formatervezett 3D szemüveg tartós clips- csiptethető változatban.

 

A MAGENTA- ZÖLD 3D SZEMÜVEGGEL pl. EZEKET A 3D FILMEKET LEHET MEGNÉZNI:
51z7KZWFSzL__SL500_AA300_3d 51rK-4ldS-L__AA300_3d51VxBs5cR4L__AA300_


- Véres Valentin 3D
- Utazás a Föld középpontja felé 3D
- Caroline 3D

- Jégkorszak 3D
- Fűrész IV.
- B.O.B.'s big break 3D

Teljes filmlista a 3D filmek menü pontnál található. Illetve a 3D szemüveg működését a 3D szemüvegek menüpontban olvasható.
Ezzel a szemüveggel még több ezer képet, oldalakat, játékokat az interneten, magazinokat és egyéb kiadványokat nézhet meg.  
A választékunkból az olcsóbb papír szemüveggel is ugyanúgy át élheti a 3D technológia általi élményt, mint pro-view, plastic, clips, vagy a fix szárú 3D szemüvegekkel.
A  magenta-zöld lencsés 3D szemüveg nem használható azoknál a 3D filmeknél, számítógépes játékoknál és fényképeknél, amelyeket a vörös-cyan , borostyán – kék vagy a polarizált lencsés szemüvegekre készítettek!
További híreket illetve akcióinkat kövesse a hírlevél tab_clip_image002 feliratkozásával illetve  http://swyx.hu/basic/images/facebook_logo.png oldalunkon.
A www.3dtech.hu a www.3dszemuvegek.hu valamint ezek facebook oldalai a WRISTBAND Kft. weboldalai, katalógusai, árajánlatai valamint az azokon található minden képi és szöveges tartalom szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a WRISTBAND Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

3D tech – 3D szemüvegek
3D tech – 3D szemüvegek