3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek
3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek
H Í R L E V É L
3D tech – 3D szemüvegek

3D tech – 3D szemüvegek

3D SZEMÜVEGEK
vörös-cyan
magenta-zöld
borostyán - kék
polarizációs 
chromadepth
dekóder
magic fireworks
magic holospex
mintás keretes
fix szárú szemüvegek

aktív szemüvegek
pack-csomagok

3D TERMÉKEK
3D post it
3D card
3D love szemüveg
new

 

3D tech – 3D szemüvegek

COLORCODE – BOROSTYÁN-KÉK 3D SZEMÜVEGEK

                             

a ColorCode kék- borostyán sárga lencsés 3D szemüvegek az anaglif 3D szemüvegek harmadik, és egyben még legkevésbé ismert típusa. A ColorCode színszűréssel csodálatos látvány tárul elénk. A ColorCode 3D -a többi anaglif szemüveggel ellentétben- olyan technológiával készült, ami által a kapott kép a 3D hatás mellett megőrzi a ragyogó színek  skáláját. A Color Code a 3D TV nézést is tökéletesen élvezhetővé teszi, illetve a fényképek, photok tökéletes színét megtartva adja a 3D hatást. Colorcode (kék/borostyán sárga) lencsés 3D szemüvegre van szüksége, ha a kontúrnak borostyánsárgás-sötétkékes a színe.
Válasszon a 3 féle típus közül:

 

COLORCODE / BOROSTYÁN-KÉK PAPÍRKERETES 3D SZEMÜVEG

A prémium minőségű ColorCode papír keretes 3D szemüveg két méretben állítható szárral, nagy tisztaságú, magas minőségű színszűrő fóliával készül. A papírszemüveg szára két méretben állítható, így nem csak felnőttek, hanem gyermekek is kényelmesen viselhetik.
Anyaga: papír, műanyag.  A keret papírból, míg a lencsék műanyag fóliából készültek. Fóliák színe: jobb - kék, bal – borostyán sárga

COLORCODE / BOROSTYÁN-KÉK PLASTIC/MÜANYAG KERETES 3D SZEMÜVEG 
                
műanyag keretes ColorCode borostyán- kék lencsés 3D szemüveg
Anyaga: műanyag. Lencsék színe: bal – borostyán sárga, jobb - kék.
modern vonal vezetésű professzionális, teljes élményt nyújtó, formatervezett 3D szemüveg tartós plastic/műanyag keretes kivitelben!

 

COLORCODE / BOROSTYÁN-KÉK 3D CLIPS SZEMÜVEG

Ezt a típusú 3D szemüveget azoknak a szemüveges vásárlóinknak ajánljuk, akik nem szeretnének kimaradni a 3D tech által 3Dimensio élményeiből.  A csíptetős napszemüvegekhez hasonlóan könnyedén felcsíptethető a legtöbb szemüvegre, így a szemüveges film/mozirajongók is kényelemben élvezhetik a 3dimenzió nyújtotta élményt! A csíptetős 3D szemüveg felcsíptetés után a szemüvegen fel-le hajtható.
Anyaga: műanyag, fém.  A lencse színe: bal- borostyán sárga, jobb - kék

 

A COLORCODE 3D SZEMÜVEGGEL pl. EZEKET A 3D FILMEKET LEHET MEGNÉZNI:

  • Chuck 3D
  • Szörnyek az űrlények ellen c. animációs film

illetve több ezer képet, oldalakat, játékokat az interneten, magazinokat és egyéb kiadványokat.  
A választékunkból az olcsóbb papír szemüveggel is ugyanúgy át élheti a 3D technológia általi élményt, mint prémium minőségű pro-view, plastic, clips, vagy a fix szárú 3D szemüvegekkel.
A ColorCode /borostyán-kék lencsés 3D szemüveg nem használható azoknál a 3D filmeknél, számítógépes játékoknál és fényképeknél, amelyeket a vörös-cyan, magenta-zöld vagy a polarizált lencsés szemüvegekre készítettek!
További híreket illetve akcióinkat kövesse a hírlevél tab_clip_image002 feliratkozásával illetve  http://swyx.hu/basic/images/facebook_logo.png oldalunkon.

A www.3dtech.hu a www.3dszemuvegek.hu valamint ezek facebook oldalai a WRISTBAND Kft. weboldalai, katalógusai, árajánlatai valamint az azokon található minden képi és szöveges tartalom szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a WRISTBAND Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

3D tech – 3D szemüvegek
3D tech – 3D szemüvegek