3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek
3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek
H Í R L E V É L
3D tech – 3D szemüvegek

3D tech – 3D szemüvegek

3D SZEMÜVEGEK
vörös-cyan
magenta-zöld
borostyán - kék
polarizációs 
chromadepth
dekóder
magic fireworks
magic holospex
mintás keretes
fix szárú szemüvegek

aktív szemüvegek
pack-csomagok

3D TERMÉKEK
3D post it
3D card
3D love szemüveg
new

 

3D tech – 3D szemüvegek

ChromaDepth 3D SZEMÜVEGEK

                

A ChromaDepth 3D szemüvegek 3D képeket hoznak, létre normál 2D képekből. 
Ennek a 3D technológiának a titka az , hogy a legjobb háromdimenziós hatás szülessen, az adott kép hátterének, feketének, az előterében merész alapszíneknek (piros, zöld és kék) kell lenniük.  A ChromaDepth technológia  a piros színt előtérbe húzza, ugyanakkor a megmaradó színeket a szivárványban elfoglalt helyük szerint rendezi sorba.
A 3D eljárások általában két képet igényelnek, míg a ChromaDepth csak egyetlen képet, miközben fantasztikus háromdimenziós illúziót hoz létre anélkül, hogy gyengítené a kép minőségét.


A ChromaDepth szemüvegek két fajtája létezik:

CHROMADEPTH 3D SZEMÜVEG - NORMÁL

A szemüveg mindkét lencséje ChromaDepth. Ez a fajta erősebb 3-D hatást alkot, mint a  ChromaDepth "HD", de képek egy kis részénél homályosít .

CHROMADEPTH 3D SZEMÜVEG - HD

 A szemüvegnek csak az egyik lencséje a bal oldali a ChromaDepth. A jobb lencse egy tiszta – átlátszó lencse található. Ez a fajta 3D szemüveg megengedi a képnek, hogy tisztább legyen a ChromaDepth - Normál-nál, de a 3D hatás így kicsit gyengébb.

Mindkét ChromaDepth 3D szemüveg papírkeretes szemüveg hagyományos szárral, nagy tisztaságú, magas minőségű  ChromaDepth fóliával készült. A papírszemüveg szárra két méretben állítható, így nem csak felnőttek, hanem gyermekek is kényelmesen viselhetik. 

Anyaga: papír, műanyag.  A keret papírból, míg a lencsék műanyag fóliából készültek.

Chromadepth "HD" és Chromadepth "Normál" 3D szemüvegekkel háromdimenziós képeket lehet nézni illetve 3Dimenzios játékokhoz:
                                          

A ChromaDepth lencsés 3D szemüveg nem használható azoknál a 3D filmeknél, számítógépes játékoknál és fényképeknél, amelyeket a vörös - cyan, magenta - zöld , borostyán – kék vagy a polarizált lencsés szemüvegekre készítettek!
További híreket illetve akcióinkat kövesse a hírlevél tab_clip_image002 feliratkozásával illetve  http://swyx.hu/basic/images/facebook_logo.png oldalunkon.

A www.3dtech.hu a www.3dszemuvegek.hu valamint ezek facebook oldalai a WRISTBAND Kft. weboldalai, katalógusai, árajánlatai valamint az azokon található minden képi és szöveges tartalom szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a WRISTBAND Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

3D tech – 3D szemüvegek
3D tech – 3D szemüvegek