3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek
3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek
H Í R L E V É L
3D tech – 3D szemüvegek

3D tech – 3D szemüvegek

3D SZEMÜVEGEK
vörös-cyan
magenta-zöld
borostyán - kék
polarizációs 
chromadepth
dekóder
magic fireworks
magic holospex
mintás keretes
fix szárú szemüvegek

aktív szemüvegek
pack-csomagok

3D TERMÉKEK
3D post it
3D card
3D love szemüveg
new

 

3D tech – 3D szemüvegek

FIX SZÁRÚ 3D SZEMÜVEG


                        3D szemüveg magenta-zöld Sárga ház  3D szemüveg vörös - cián Sárga ház 

A szemüveg szára fix, nem behajtható. Kialakítása miatt szemüvegesek is használhatják, ugyanis a legtöbb szemüveg elé kényelmesen fel lehet venni. A fix szárú 3D szemüveg már szinte 4D szemüveg, ugyanis a lencsék mindkét oldalon folytatódnak, így az oldalsó, perifériás látómezőnket sem zavarja meg semmi. Térhatású képek, filmek nézegetésére alkalmas műanyag keretes szemüveg professzionális felhasználóknak. Színszűréssel csodálatos látvány tárul elénk. A vörös –cyan és a magenta-zöld 3D szemüvegek anaglif technológiával készült sztereó képeket tartalmazó nyomtatványok, magazinok, fotók, számítógépes grafikák, játékok, videók és mozifilmek, stb.
a polarizációs fix szárú 3D szemüveggel a polarizált technologiával készült filmek megtekintésére alkalmasak. Ez a szemüveg tartós műanyagból készült, gyakori, vagy professzionális használatra is kiválóan alkalmas.
Alapanyaga: a keret és a szár fix erős műanyagból a lencsék nagy tisztaságú, magas minőségű  színszűrő fóliával készült.
Ezzel a típusú 3D szemüveggel még több ezer képet, filmet, oldalakat, játékokat az interneten, magazinokat és egyéb 3D tartalmú kiadványokat nézhet meg.  
További híreket illetve akcióinkat kövesse a hírlevél tab_clip_image002 feliratkozásával illetve  http://swyx.hu/basic/images/facebook_logo.png oldalunkon.

A www.3dtech.hu a www.3dszemuvegek.hu valamint ezek facebook oldalai  a WRISTBAND Kft. weboldalai, katalógusai, árajánlatai valamint az azokon található minden képi és szöveges tartalom szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a WRISTBAND Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

 

3D tech – 3D szemüvegek
3D tech – 3D szemüvegek