3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek
3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek 3D tech – 3D szemüvegek
H Í R L E V É L
3D tech – 3D szemüvegek

3D tech – 3D szemüvegek

3D SZEMÜVEGEK
vörös-cyan
magenta-zöld
borostyán - kék
polarizációs 
chromadepth
dekóder
magic fireworks
magic holospex
mintás keretes
fix szárú szemüvegek

aktív szemüvegek
pack-csomagok

3D TERMÉKEK
3D post it
3D card
3D love szemüveg
new

 

3D tech – 3D szemüvegek

3D SZEMÜVEGEK

ANAGLIF 3D SZEMÜVEGEK
                                 http://3dszemuveg.hu/images/ajanlat_elemei/show_image_in_imgtag666.jpg

ANAGLIF TECHNOLOGIÁVAL KÉSZÜLT 3D szemüvegekkel a néző egy színszűrő szemüveget visel, amelyben eltérő színű a jobb illetve a bal oldali lencse (egymás kromatikus ellentétei). A film vagy kép két egymást átfedő, de eltérő színezetű képrétegből áll, amelyek közül a jobb szem csak az egyik, a bal szem pedig csak a másik réteget láthatja. Így keletkezik a 3D-hatás…
Az anaglif képek az úgynevezett sztereoszkópikus 3D látvány megjelenítésére képesek, ha kétszínű lencsével rendelkező szemüveggel tekintik őket. Ez a két szín leggyakrabban a vörös és a ciánkék, az újabb a magenta-green.  Az anaglif kép témája két nézőpont felhasználásával készül, melyeket két különböző színréteggel jelenítenek meg ugyanazon képtérben, így előállítva a mélységérzetet. A kép alanyát jelentő tárgy jellemzően a képtér közepén helyezkedik el, míg az előtérhez és a háttérhez tartozó térelemek oldalirányban eltoltan jelennek meg

Az anaglif 3D szemüvegekkel anaglif technológiával készült sztereó képeket tartalmazó nyomtatványok, magazinok, fotók, számítógépes grafikák, játékok videók és mozifilmek, stb. megtekintésére alkalmasak. ANAGLIF 3D SZEMÜVEGEINK:
red (vörös) – cyan (kék) anaglif
magenta (vöröses rózsaszín)– green (zöld)
amber (borostyán) – blue (kék)
TERMÉKEINK közül létezik PAPÍR vagy MÜANYAG keretes illetve a CLIPS, ami a szemüvegeseknek ajánlott, rácsíptethető szemüveg és a FIX SZÁRÚ kivitelben.
Ezen kívül a speciális lencséjű: tervezői és dekóder 3D SZEMÜVEGEK közül választhat, melyek leírását a termékeink között találja meg.

 

 

POLARIZÁLT 3D SZEMÜVEGEK
                           

A polarizált 3D szemüvegüvegek a polarizált eljárása a színszűréses más 3D technológiákkal ellentétben egy projektorra épül, amely a két szemhez tartozó képeket egyesítve vetíti. Mivel a projektor digitális, ezért az a képeket sokkal gyorsabban képes kivetíteni.


A fény polarizálásával képesek leszünk a fényt polarizációja alapján szűrni a különleges polarizáló fólia segítségével. A kép azt mutatja be, ahogyan egy projektor két képet vetít egy különleges vászonra, amely megőrzi a visszatükröződő fény polaritását (ezeket a vásznakat ehhez általában ezüsttel vonják be). A két vetített kép polaritása merőleges egymásra. A polarizáló szemüveg lencséi eltérő polarizáló fóliával vannak bevonva, hogy egy lencse csak az egyik irányban polarizált fényt engedje át. Ahogyan az ábrán is látható, egy lencse csak az egyik képet engedi át a bejövő fények eltérő polarizáltsága miatt.
POLARIZÁLT 3D SZEMÜVEGEK közül választhat a papír keretes vagy a műanyag pro-view, a clips és a fix szárú típusokból.

AKTIV 3D SZEMÜVEGEK
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/8/81/Aktiv3Dszemuveg.jpg    
A speciális aktív képzáró szemüveg lencséi reteszként működnek, és összehangolt módon, felváltva záródnak a bal, illetve a jobb szem előtt, hogy azok rendre csak a megfelelő képet lássák a 3D TV-ből. Az aktív képzáró szemüveget Bluetooth, infravörös vagy rádiójeles technológia hangolja össze a televízióval. Ezek a különleges szemüvegek folyadékkristályt tartalmaznak, amely elsötétedik, és így reteszként funkcionál. Ezzel a technológiával a bal szem csak a bal szemnek megjelenített képeket látja, a jobb szem pedig csak a jobb szem képeit.  


Az aktív képzáró megjelenítési technológia alapja, hogy a bal, illetve jobb szemnek szánt képek váltakozva jelennek meg egy hagyományos LCD TV képernyőjén. Azonban mivel így a másodpercenkénti képkockák száma egy szemre megfeleződik, a frissítési rátának kétszer akkorának kell lennie, mint egy standard LCD monitornál vagy TV-nél (50 Hz). Ezért a „3D-ready” TV-k minimum 100 Hz-es frissítési rátával rendelkeznek. A képzáró szemüvegek feladata, hogy megkülönböztessék a képernyőről érkező képeket, hogy mindegyik szem csak a neki szánt képet láthassa.

MAGIC 3D SZEMÜVEGEK
        
                                                                                      

 

A szemüveget felvéve, majd különféle mesterséges, vagy természetes fényforrások felé fordulva, a szellemes optikai varázslatnak köszönhetően, bámulatos, rendkívül látványos „magic” képtárul elénk.  Fireworks mely tűzi játék vagy szivárványt tár elénk és a Holospex magic szemüvegek, ami a speciális lencse által különböző motuvomokat tár elénk.

A csodálatos látvány hátterében egy régóta ismert fizikai jelenség áll. Ebben a szemüvegben a szemünk előtt, a hagyományos szemüvegekben megszokott üveg lencsék helyén műanyag alapú, különleges, nano technológiával készített, nagy sűrűségű optikai rács helyezkedik el papír tokban. Az optikai rács tulajdonképpen prizmák sokasága, sok-sok prizma egymás mellé helyezve. Az optikai prizmajellemző tulajdonsága, hogy a beérkező fényt megtöri. A törés szöge a függvénye a fény hullámhosszának, vagy érthetőbben, a fény színének. A vöröstől az ibolyáig más és más szögben lép ki a prizmából a fény, tehát például egy fehér lámpa fénye a szivárvány színeiben tárul elénk ezen a szemüvegen keresztül. Az optikai rács sokszorosan és szakaszosan ismétlődve, eltolva töri meg a fényt, ennek a tulajdonságnak köszönhető a szemüveg által nyújtott rendkívüli vizuális élmény.
Fireworks és Holospex magic szemüvegek teljes leírását a termékeink között találhatja meg. 

A képek illusztrációk, a szemüveg alap színe, grafikája eltérhet a képtől! Az általunk forgalmazott 3D szemüvegek szakértő, nemzetközi gyártók által, nagy tisztaságú, magas minőségű színszűrő fóliákkal készülnek. A keret színe, grafikája nem befolyásolja a 3D hatást és élményt, az érzetetett mindig a lencse adja illetve az adott 3D szemüveg fóliája.
Választékunkból kiválaszthatja a 3D technológia által a 3D szemüvegek összes típusát és változatát!
További híreket illetve akcióinkat kövesse a hírlevél  feliratkozásával illetve  http://swyx.hu/basic/images/facebook_logo.png oldalunkon.
A www.3dtech.hu a www.3dszemuvegek.hu  és azok facebook oldala a WRISTBAND Kft. weboldalai, katalógusai, árajánlatai valamint az azokon található minden képi és szöveges tartalom szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a WRISTBAND Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

3D tech – 3D szemüvegek
3D tech – 3D szemüvegek